резервация
Хотел България

Над четиридесет годишна традиция и опит в посрещането и обслужването на нашите гости, в комбинация с новаторски дух и непрестанно желание за усъвършенстване намират своя израз във философията на хотел България – персонално отношение, отличен сервиз и неустоим комфорт.

Хотел „България” е бизнес хотел разположен в сърцето на град Бургас, в непосредствена близост до транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове и заведенията за хранене и развлечения.

Още с влизането си във фоайето на хотела, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за Вашия приятен и ползотворен престой. Елегантен лукс, стил и комфорт допълват усещането за място, на което е хубаво да останеш.

Високата 71м. сграда на Хотел „България” разполага с 17 хотелски етажа предлагащи невероятна гледка към Бургаския залив и старата градска част. За повишаване на ефективността и комфорта на своите гости, Хотел „България” предлага безплатен интернет достъп не само в хотелските стаи, но и на всички места с обществен достъп.

Актуално
09.10.2018 г.
Стартира реновацията на хотел България
На 1-ви ноември започва реновацията на хотел България Бургас.
подробно
11.01.2018 г.
Да напълним голямото сърце на Бургас
Хотел България се включи в благотворителната инициатива "Да напълним голямото сърце на Бургас"
подробно
03.01.2018 г.
Сайтът е в процес на разработване
Уважаеми гости и партньори, За да направим Вашето преживяване на сайта на хотел България още по-приятно и лесно, в момента разработваме нова версия и функционалности. В тази връзка ще Ви помолим да проявите разбиране и търпение, ако някои от функциите или менютата временно не функционират правилно. Замислили сме много интересни неща, атрактивни промоции и предложения.
подробно
30.11.2017 г.
Фестивал
На 16-ти, 17-ти и 18-ти юни за поредна година в град Бургас ще се проведе фестивалът "Включи града"
подробно
14.11.2017 г.
Свържете се безплатно с нас през Viber
Вече можете да се свържете с нас безплатно чрез използване на приложението за мобилни телефони Viber. Ако имате достъп до интернет можете да се свържете с нас безплатно.
подробно
30.10.2017 г.
Бургас е по-хубав през май
Слънцето все по-осезаемо се усмихва и усеща в началото на месец май. Ние също се усмихваме на нашите гости, предлагайки им специални цени за резервации през официалния сайт на хотел България.
подробно