Локация


Адрес: Гр. Бургас, ул. "Александровска" 21

GPS координати: N 42.492851 E 27.473415

Упътвания:

От София /запад/
След влизане в град Бургас минавате през две кръгови кръстовища, на които карате само направо. След второто кръгово движение има светофар. Продължавате направо и след 200м на разклонението на пътя поемате по левия ръкав ( бул “Демокрация”). Карате само направо и след три регулирани със светофар кръстовища, булевардът прави десен завой покрай морската градина. Продължавате да се движите по булеварда до неговото преминаване в бул. “Булаир”. Самитя бул. “Булаир” прави десен завой и след това стигате до светофар на кръстовището между бул. “Булаир и ул “К. Фотинов”. На светофара завивате надясно по ул “К. Фотинов”. На второто кръстовище завивате наляво по ул. “Метрополит Симеон”. Паркинга на хотел България е на 50 м пред Вас.

 

От Варна /север/
След влизане в град Бургас преминавате първото кръгово кръстовище и продължавате направо по бул. “Димитър Димов”, който играе ролята на околовръстно шосе. Продължавате да се движите по булеварда до неговото пресичане с бул Демокрация (след около 3 км). Морската градина на град Бургас ще Ви бъде винаги от ляво. Продължавате движението по бул. “Демокрация”, който се слива с бул. “Димитър Димов” . Продължавате да се движите по булеварда до неговото преминаване в бул. “Булаир”. Самият бул. “Булаир” прави десен завой и след това стигате до светофар на кръстовището между бул. “Булаир и ул “К. Фотинов”. На светофара завивате надясно по ул “К. Фотинов”. На второто кръстовище завивате наляво по ул. “Метрополит Симеон”. Паркинга на хотел България е на 50 м пред Вас.

 

От Созопол /юг/
След влизане в град Бургас на първия светофар продължавате движението си направо по бул. Тодор Александров. На следващия светофар завивате надясно по ул. “Спортна” /от дясната Ви страна ще бъде стадион “Черноморец”/. На следващия светофар завивате на ляво по моста на ул. “Индустриална”. В края на моста завивате на дясно по бул. “Иван Вазов” и карате по него до преминаването му в бул. “Булаир” /пред ж.п. гара Бургас/. На третия светофар завивате на ляво по ул. “К.Фотинов”. На второто кръстовище завивате наляво по ул. “Метрополит Симеон”. Паркинга на хотел България е на 50 м пред Вас.

 

От летище Бургас
Следвайте посоките от гр. Варна

 

От ж.п. гара Бургас
Хотел България се намира на 200м от ж.п. гара Бургас. Излезте от гарата и тръгнете направо по основната пешеходна улица на града Бургас – ул. “Александровска”. След 200. ще стигнете до хотел България.

 

От пристанище Бургас
Хотел България се намира на 300м от пристанище Бургас. Стигнете до ж.п. гарата и тръгнете направо по основната пешеходна улица на града Бургас – ул. “Александровска”. След 200. ще стигнете до хотел България.

 

От автогара Юг
Следвайте посоките от ж.п. гара Бургас

 

От автогара Запад
Предвижете се до автобусната спирка на кръстовище Трапезица / на около 300м от автогарата/. Хванете автобус № 11 и слезте на спирката на ж.п. гара Бургас. Тръгнете направо по основната пешеходна улица на град Бургас – ул. “Александровска”. След 200. ще стигнете до хотел България.

Назад